mandag den 26. august 2013

Cambodia - Sihanoukville (december 2010)

Vi var ikke mere end 10 dage inde i vores Sydøst Asiatiske eventyr, før vi følte trængen til sol, sand, vand og kolde drinks. Vi havde ikke hørt om Sihanoukville før for et par dage siden, men vi syntes det lød lækkert - så vi bestemte os for at tjekke det ud.
Sihanoukville minder meget om turistområderne i Thailand - der er bare ikke nær så mange turister. Vidst er der nogle, men slet ikke i samme grad som Thailand, og det synes vi var rigtig fedt.

Vores guest house under opholdet i Sihanoukville, Cambodia.
Vi ankom til byen lidt ud på eftermiddagen, og da vi havde fundet os et sted at overnatte, faldt vi ret hurtigt i snak med en flok lokale gutter, som stod og jonglerede frem og tilbage mellem hinanden, med en lille genstand kaldet Shuttlecock. Jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt Shuttlecock er et andet ord for fjerbold, for det er egentlig hvad det er - lige med undtagelse af en slags fjedre i modsatte ende af fjerene, som gør, at det er muligt at jonglere med den.
Nåh, men... Uanset hvad det er, så er det enormt sjovt, og vi faldt hurtigt ind i rytmen med de lokale, og jonglerede på livet løs. Drengene fik sig nogle billige grin da vi, trods åbenlyse talenter, ikke formåede at holde den "kørende" lige så længe som dem - men vi hyggede os alle sammen.

Udsigten fra vores "post" på stranden i Sihanoukville, Cambodia.
Næste dag havde vi afsat til, at ligge og dase på stranden, og så lige tage en tur igennem byen, for at se hvad den havde at byde på. Der var egentlig ikke meget andet end små butikker og et par klubber - i hvert fald den del af byen, som ligger nede omkring stranden, og vi kom ikke meget længere end det.
Efter en dag i afslapningens tegn, besluttede vi os for at finde et sted nede ved stranden og få noget godt at spise, og så ellers tage op i byen og få os "en enkelt". Som de fleste af jer ved, betyder "en enkelt" meget sjældent, hvis nogensinde, at man holder sig til bare et par genstande, og vores aften var naturligvis ingen undtagelse. Vi tilbragte hele vores aften på en super hyggelig bar, men jeg kan, af åbenlyse årsager, ikke huske hvad stedet hedder - men en sjov aften var det!

Godt pressede af aftenens udskejelser, satte vi os på bussen tilbage mod Phnom Penh, hvorefter vi skulle med en bus videre til Ho Chi Minh i Vietnam. Vietnam var det land jeg personligt havde set allermest frem til hjemmefra, så jeg var selvfølgelig enormt spændt på, om det ville leve op til de høje forventninger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar